dissabte, 10 de gener del 2009

New Order Collector's Edition

Peter Saville
Power, Corruption & Lies
(1983) de New Order

Rinho Records va reeditar a finals de l’any passat, remasteritzats i amb material extra, els cinc primers àlbums de New Order: Movement (1981), Power, Corruption & Lies (1983), Low-Life (1985), Brotherhood (1986) i Technique (1989).

Discos de la meva banda sonora dels 80’, com la de tants altres. El bon record em porta avui a buscar un parell de discos de vinil del grup que encara conservo d’aquells temps, Low-Life i el single Blue Monday. Les portades de Peter Saville a 31x31 cm llueixen molt més! El crec de l’agulla sobre el vinil i alguna ratllada encara deixen sentir la mar de bé les cançons de sempre de New Order: boniques melodies d’electrònica ballable, guitarres, baix i bateria amb lletres d’amor i desamor carregades de malenconia.

4 comentaris:

La Abutrí de Getafe ha dit...

Me encantannnnnnnn!!.
Es lo único que puedo decir!!.

Insonrible ha dit...

Puedo presumir de tener dos de estos LPs originales... Como oro en paño. Me encanta esa melancolía de casi todas sus canciones. Hasta la del "Blue Monday", que uno de los trallazos llenapistas más tristes del mundo...

Samedimanche ha dit...

Jo no en tinc cap!!! però es que ni en vinil ni en CD...Quina vergonya, m'hi tiro cap a el FNAC.
Així, l'Albert sentirà d'una vegada "Blue Monday", el trallazo llenapistas que tan ràpidament va reconèixer el venedor de discos d'en Julián però que el meu marit insisteix en no conèixer!!!

Anònim ha dit...

La reedició és en vinil?