dijous, 28 d’octubre del 2010

Hully-gully!




Marcel Bontempi
Cartell per Art Stomp!
Portada per a l'E.P. d'Achtung Rakete ,
2009

Marcel Bontempi és l'autor de bonics dibuixos i dissenys per a portades de discos i cartells de concerts i festivals de música. S'hi nota en tots ells un gust molt retro, sota l'ombra allargada del mestre Jim Flora, dels dibuixos animats, les pel·lícules de ciència ficció, la publicitat i el pulp nord-americans dels 40' als 60', dels antics cartells de fires i varietés i de l'estètica tiki.

back cat, cave bat – pot! / blue snake, green snake – knot


Portada de Shag Rag, single de Marcel Bontempi, 2010

Bontempi és, a més de dibuixant, el líder de The Montesas, banda alemanya de Frat Rock, a qui a principis d'any li vàrem dedicar una entrada d'aquest bloc. Llavors, als comentaris d'aquella entrada, l'amiga Insonrible es preguntava si, sent alemanys The Montesas, coneixerien el barri d'Esplugues de Llobregat on hi ha la fàbrica de motos i que popularment se'n diu “la Montesa” ... doncs sembla que serà que sí. Bontempi va passar, fa només un parell de dies, per aquella mateixa entrada, deixant un comentari escrit en perfecte català i amb el que desvetllava les seves arrels catalanes.
/
The Montesas actuaran al festival Ubangi Stomp que té lloc aquest cap de setmana al Gran Hotel Bali de Benidorm... El paradís de l'Imserso durant la temporada baixa, per Halloween es converteix en el paradís del Hully-gully!

[Totes les imatges: MySpace de Marcel Bontempi]

[Toronto Ràdio: The Montesas: Midnight Beat]

4 comentaris:

Insonrible ha dit...

¡No me digas! Qué atento el amigo Bontempi. Gracias. Ya decía yo que ese nombre... no podía ser así como así. El barrio de "la Montesa" es un lugar mítico de mi infancia (al estilo más Francesc Casavelles).

¡Y me encantan sus dibujos! No lo conocía. Sí, desde luego la figura de Jim Flora es alargada... pero qué buena sombra da...

La Abutrí de Getafe ha dit...

Qué fuerte,qué fuerte,qué fuerte!!.
Con la de veces que he pensado yo a qué sería debido ese nombre de "La Montesa".
Y mira tú por dónde!!.
Además sus dibujos son geniales!!.

Ayns mi Ardilla todo lo que sabe.

Samedimanche ha dit...

Que bien me viene el Ubangi Stomp a mi edad!! En el mismo Benidorm.
Y si, me gusta todo. Sobre todo esas casualidades tan totales...el mundo es un lugar extraño.

Toronto ha dit...

Sí, fue muy amable Bontempi pasando por aquí! El món és molt petit! Pero, "la Montesa" no era una barriada un poco peligrosa? Igual no, pero si no me equivoco y lo era... chicas, qué hacían ustedes ahí!?