dilluns, 4 de juliol del 2011

Records de Rachel


Sean Young
Polaroid,
1981

Llegeixo en una notícia breu del Fotogramas d'aquest mes de juliol que Sean Young va penjar fa poc a la seva pàgina web una col·lecció de polaroids fetes durant el rodatge de Blade Runner (Ridley Scott, 1982). Són un total de 30 fotos, on apareix retratada ella sola o al costat d'alguns dels seus companys, com ara Harrison Ford, Rutger Hauer i Edward James Olmos, entre alguns dels actors famosos del repartiment, però també amb Scott, el director, i d'altra gent de l'equip tècnic més anònima.

És un record molt bonic el que guardava Sean Young i que ara s'ha decidit a compartir amb els seus fans. Bonic i una mica inquietant, tenint en compte la importància de les fotos per Rachel, el seu personatge a la pel·lícula.


[Torontoràdio: Parade: Construye a tus amigos]

4 comentaris:

Samedimanche ha dit...

Y no sale pegándose con nadie? Ni poniendo zancadillas a sus compañeros?

Toronto ha dit...

Pues serían los primeros días del rodaje, porque la leyenda dice que se llevó fatal con Harrison Ford y que Ridley Scott la regañaba mucho... porque tenia sólo 23 añitos, poca experiencia y metía muchas veces la pata... Igual a partir de entonces empezó la mujer a desarrollar ese carácter tan de loca a lo atracción fatal que acabó en aquel affaire con James Woods... Menuda es la replicante!

La Abutrí de Getafe ha dit...

A mi esta mujer siempre me ha dado miedito mira lo que te digo...con esos ojos algo locos y esos labios finos...te daré un consejo Toronto nunca te fíes de unos labios finos son traicioneros!!.

Besos.

Toronto ha dit...

Abutrí: bueno, el personaje de Rachel en la película era chulo, tan de muñeca fría con pasado (falso), romántica y torturada... pero está claro que para salir de fiesta antes me voy con la Beth Ditto y sin pensarlo dos veces! Besos!