divendres, 4 de juliol del 2008

Noies Bond




Michael Gillette
[© Imatges: The penguin blog]

Dins les celebracions del centenari del naixement de l'escriptor Ian Fleming (1908-1964), l’editorial Penguin Books ha reeditat amb tapa dura les 14 novel·les originals de la sèrie James Bond, l'agent 007 . Les il·lustracions d’aquestes boniques cobertes amb unes bond girls sensuals, cools i espectaculars són obra de Michael Gillette .

Trobareu totes les il·lustracions de la col·lecció James Bond a: The penguin blog.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Es que realment et superes dia rera dia amb aquests tocs d'elegància i glam que caracteritza aquest blog! I pensar que tot comença amb la fantàstica Laura Brown de The Hours...
Res, que aquesta edició de llibres és fantàstica (i val la pena anar a veure-les en directe al FNAC, eh?) i que jo, per la meva part, reivindico el cassete que duc al Twingo, que recull gran part de les cançons dels 007... Disponible en versió cd a Amazon, of course!

La Abutrí de Getafe ha dit...

Qué bonitoooo Toronto!!.
Cuándo sale tu parte canalla,te conviertes en todo un dandy amigo mio...
De todas maneras si las chicas Bond te hubiesen conocido a tí en vez de a James,estoy segura qué les hubieses dado clases magistrales de elegancia jamelga.

Samedimanche ha dit...

Tu sacudes o mezclas el Martini?
Nosotras, como plurales Moneypennies esperamos tus sabios consejos como tú esperas los inventos de Q y las órdenes de M: con fruición, mi querido Daniel Craig ajamelgado.

Toronto ha dit...

No sé jo... gràcies pels compliments...
En aquest cas si hi ha un toc d'elegància al blog te'l dec a tu Jordi, per haver-me arrossegat fins a la secció de llibres en anglès de la FNAC.
Querida Abutrí... podría ser que James provenga del latín Jame(s)lgus? De ahí esa elegancia jamelga innata?... Pero bueno, lo que me llega al alma, Samedi-Maelstrom, es lo del Daniel Craig ajamelgad, o sea, con más parecido al enano Hervé, sí el de "El hombre de la pistola de oro" y también el que hizo de doble de Felipe González para Victoria-Gurruchaga-Prego... que parecido a Bond... pero, eso sí, aunque ajamelgado, el martini siempre agitado, nunca mezclado!

Anònim ha dit...

Per que no:)