divendres, 4 de juny de 2010

Amor a l'Art de K&K

Klaus&Kinski

Foto de Blanca Galindo
a partir de Summer Evening d'Edward Hopper, 1947

Llegeixo en el número de juny del Rockdeluxe una entrevista al grup murcià Klaus&Kinski, on expliquen que per a la promoció del seu segon disc, Tierra, trágalos (Jabalina, 2010), enlloc de fer les típiques fotos de grup-pop-de-promoció, van decidir posar disfressats, representant els personatges d'una sèrie de pintures que formen part de la Història de l'Art i que els agradaven. El resultat va quedar prou bé i aquestes són la resta de fotografies de Blanca Galindo amb els títols dels quadres i artistes originals que versionen:

L'Angelus de Jean-Françoise Millet, 1857-59

El matrimoni Arnolfini de Jan Van Eyck, 1434

Judith decapitant a Holofernes d'Artemisia Gentileschi, 1614-20
Autorretrat amb una model d'Ernst Ludwig Kirchner, 1926
XXX

Couple Gazing at the Moon de Caspar David Friedrich, 1807

S'ha de reconèixer que els Klaus&Kinski han tingut una idea divertida i molt bon gust en la selecció. Per cert, la camisa amb estampat de perruques és de Carlos Diez, per si algú la vol lluïr aquest estiu i no sabia a on comprar-la.

+ Web i Blog de Blanca Galindo
+ MySpace Klaus&Kinski

[Toronto Ràdio: Klaus&Kinski versionen El futuro de Kiki d'Aquí]

3 comentaris:

Samedimanche ha dit...

Yo este disco no me lo voy a comprar...pero aplaudo ( quedamente ) lo original de la propuesta. Las fotos son chulísimas...sobre todo esa Judith y ese Friedrich. Cuando pase el calor, subiré a hacerme una a la Rabassada.

Insonrible ha dit...

La puesta en escena del poco tiempo que tocaron en el Primavera también fue muy original.
Cuidemos a este grupo porque se lo merecen.

Anònim ha dit...

Ja saps q en penso, del ñoñopop. Les fotos si q m'agraden. Quan em toqui la primi me'n faré fer una per l'Oukalele, q ja saps q és la meva prefe...