divendres, 23 de setembre del 2011

TABU!



Mimi Le Meaux
[Fotografia de Karl Giant*]


Escolto al meu programa de ràdio preferit una selecció dels temes musicals que formen part dels dos nous discos recopilatoris TABU!

//////

Tabu! Vol. 2 i Tabu! Vol.3
Paris Hollywood Records, 2011.

Música exòtica ideal per a la banda sonora del millor burlesque. Així que decideixo repescar la pel·lícula Tournée (Mathieu Amalric, 2010), que no la vaig poder veure al cinema i ara ja es troba al videoclub.

Tournée està protagonitzada per una companyia nord-americana de burlesque de gira per França. Hi apareixen les espectaculars Mimi Le Meaux, Dirty Martini, Evie Lovelle, Kitten on the Keys i en Roky Roulette. La trama va de les desventures del productor francès, en plena crisi personal i professional, fent el paper el mateix Amalric, que va guanyar la Palma d'or a la millor direcció al Festival de Cannes. Si el guió està basat en anècdotes reals, la veritat és que aquestes estrelles del burlesque resulten ser molt, però que molt fortes dins i fora de l'escenari! Però de totes totes em quedo amb la seva actitud, per gamberra, políticament incorrecta i grollera...

... Què grolleeeera... que diria una estrella local del burlesque domèstic barceloní, una perla encara per descobrir i que respon al nom (molt fi) de Chocho The Clown, amb el seu únic èxit (de moment): The Coño Song.

+ Tournée

+ Sessió Tabu! a El Sótano (R3)

[*Font: Floggingwoofman]

[Torontoràdio: The Shangaans: Taboo]

2 comentaris:

Insonrible ha dit...

Un jueves tienes que dejarte llevar al Taboo que hacen en el Apolo... Te "decantarás",simplemente.

Toronto ha dit...

Vale, queda aquí apuntado! Jajaja! Me decanto!