dissabte, 26 de maig del 2012

El Sótano Calling



¡Luisa!
¡Luisa! 
¡El sótano, mira en el sótano!
Luisa, por favor:
¡Búscame! 
¡Luisa!
Alguna vez Luisa tendría que bajar, hasta entonces debía mantenerme con vida utilizando todos los recursos que pudiera encontrar en aquel mundo limitado y dentro de mi mismo.

The Incredible Shrinking Man 
(Jack Arnold, 1957)


Aquestes paraules extretes de la pel·lícula El increíble hombre menguante s'utilitzen, al més pur estil sèrie B, com una de les falques del programa de ràdio El Sótano. Dirigit i presentat per Diego R.J., baixar-hi cada tarda proporciona un món il·limitat del millor rock'n'roll, surf, garatge, punk-rock, soul i rithm'n'blues que, sens dubte, et fa sortir de tu mateix. No sé a què està esperant en baixar, la Luisa!

Fa uns dies m'ha arribat per correu des de la discogràfica Sleazy Records de Málaga la meva comanda del single amb la sintonia d'El Sótano, la potent peça instrumental que Mike Barbwire with The Blue Ocean Orchesta va compondre expressament pel programa i que porta per títol: S.O.S. Rock'n'Roll (El Sótano Calling). Per alegria dels oients incondicionals, han editat una tirada limitada de 500 còpies, en vinil de 7 polzades i 70 grams, que inclou la versió original del tema i la versió per a la ràdio. El bonic disseny de la carpeta és de Mik Baro, autor també del logo del programa.


"A la hora del té, sintoniza siempre El Sótano de Radio 3. Do you like another cup of tea, darling?"

Missatge per a la Luisa: la temporada 2012-13 d'El Sótano
 ha canviat d'hora i dies: de dilluns a divendres de 19:00 a 20:00!
Luisa, BAIXA!


+ El Sótano. Radio3, de dilluns a dijous a les 5 de la tarda, o quan vulguis al Podcast.

+ El Sótano Blog i a Facebook.





[Torontoràdio: Mike Barbwire: S.O.S Rock'n'Roll (El Sótano Calling)]

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per desgràcia, fa temps que visc allunyat de la ràdio, cosa que lamento (tanta que n'havia escoltat!). He perdut l'hàbit, i ara no sabria per on començar. Però com que les cases no s'han de començar per la taulada, anar a El Sótano sembla un bon inici.

Molt maca l'estètica de tot plegat. Molt cuidat.

Samedimanche ha dit...

La Luisa no sé, pero la Samedí baja ya mismo...

Toronto ha dit...

Enric, a mi la ràdio em fa molta companyia! L'escolto gairebé durant tot el dia. La meva preferida és Radio 3, li sóc fidel des de l'adolescència! El Sótano és un dels programes més nous de la cadena, com Melodias Pizarras (que només punxen discos antics de pissarra!) o Sonideros (amb 4 djs diferensts que en saben molt de tot... n'aprens moltíssim de música amb ells), tots molt recomanables. Entre els clàssics de Radio 3, sempre que puc escolto Flor de Pasión, A todo jazz i Satélit3. La veritat és que sempre hi sona bona música i estan a anys llum de les radiofòrmules, és un miracle que es mantingui una ràdio com aquesta. Però també hi ha locutors que no els soporto, sobre tot per pedants o pel tipus de música que posen, llavors canvio a Catalunya música o notícies a Catalunya Ràdio... Vaja, com un avi tot el día amb el transistor.

Claro, Samedimanche, baje usted, seguro que le encantará! La Luisa es una sosa!