dissabte, 11 d’agost del 2012

La nit del lloro



J'aime
Midnight Shift
En la noche eterna,
[Jabalina 2012]

Amb aquest vídeo-clip que entra i surt de la foscor, J'aime posa imatges a Midnight Shift, la cançó que obre En la noche eterna, un EP de vinil verd clar preciós publicat pel segell Jabalina dins la col·lecció de singles Dedicatessen

J'aime és Jaime Cristóbal, també guitarra i compositor de Souvenir, el grup que forma amb la seva dona (que surt al vídeo-clip tocant el teclat i les maraques de calaveres). A En la noche eterna, més lluminoses són, malgrat els títols, Garden of Shades i This Time (Black Time), escletxes que obren les guitarres cristal·lines i l'excel·lent veu de crooner d'en Jaime, que sap portar tan bé, i quan li convé, del més greu al més xiuxiuejant. 
No sé si a Pamplona, que és d'on són ells, hi fa tanta calor com diuen que en fa a Tijuana o Hawaii, però Midnight Shift i el final amb Honolulu Dark, l'impressionant instrumental que tanca el disc, formen la banda sonora d'una calorosa nit d'estiu. De passar la nit del lloro, d'una altra volta més al llit, arraconar el llençol i aixecar-se a les fosques direcció la cuina per beure un got d'aigua a la llum de la nevera entreoberta. 


+ J'aime a Jabalina Música

[Foto de la portada: Jabalina Música]

2 comentaris:

Insonrible ha dit...

J'ai aime aussi!
Merci!

Toronto ha dit...

Moi non plus! (con jadeos de la Birkin)