dijous, 28 de maig del 2015

World Wide Huete!



 Sara Huete
El hombre feliz
Collage

Els seguidors i admiradors de l'artista Sara Huete estem d'enhorabona, s'estrena a la xarxa:


www.sarahuete.com


Aquesta és la seva pàgina web oficial. Encara amb alguns apartats per completar, però ja s'hi pot veure una bona quantitat dels seus collages. Classificant els treballs per l'ús dels materials: Hilos, telas, cuerdas; Madera, hojas; Piedras, cristal; Metal; Plástico; Solo papel. O per temes: Mar, caracolas; Pájaros y pájaras; Homenajes; Personajes; Versos.
Val molt la pena passejar-s'hi, admirar la bellesa i l'enginy bolcats en cada peça, la ironia i el sentit de l'humor dels títols (sempre inseparables de les imatges), els bonics homenatges als seus artistes favorits, personatges de ficció, o als versos dels escriptors que admira i llegeix amb devoció, transportats tots al seu món preciós de paper i quincalla, de manera fina i polida, com ho és també la presentació de la web.



Sara Huete
Pájaros
Collages


Queda per omplir l'apartat de Publicaciones, on recollir els llibres d'artista que ha publicat, les portades per a llibres que ha anat realitzant, especialment per a El Desvelo Ediciones, o, potser, aquella llarga col·laboració per a una sèrie de contes publicats a El Diario Montañés.
Parlant de publicacions, a banda de pàgines web, el que demana a crits tanta feina i dedicació al llarg dels anys, és la publicació d'una monografia antològica en paper, una edició de luxe sobre tota aquesta extraordinària obra, única i personalíssima en l'ampli món de tècniques del collage. Un món, d'altra banda, que Sara Huete coneix molt bé, se'n nodreix de vegades i l'explica als tallers que imparteix. Així ho demostra amb l'excel·lent selecció d'enllaços a pàgines d'altres artistes del collage que també inclou a la seva web.

[Imatges: www.sarahuete.com]

[Torontoràdio: La buena vida: En un tiempo feliz]

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El web s'il·lumina una mica més amb aquesta presència.

Encarna Castillo ha dit...

¡Ya era hora! Así, su obra luce mucho mejor.

Toronto ha dit...

Hola Enric i Encarna,
A mi també m'ho sembla!

Samedimanche ha dit...

Quina bona notícia!!