dilluns, 23 de febrer del 2009

Viaje por países pequeños

Viaje por países pequeños / son más fáciles de visitar
en Mónaco capital del principado / con Rainiero irá usted al museo
y Carolina le llevará a usted al Casino / y Estefanía a dar un garbeo en barco



La buena vida han tornat amb un nou single: Viaje por países pequeños, sortirà a principis de març amb dues cançons més: Año bisiesto i Puede que hoy sea el día. La que dóna títol al single ja es pot escoltar per Internet i és una versió preciosa de la cançó d’Ignacio Gasca (Poch) que apareixia al disc de Derribos Arias Nuevos sistemas para viajar (GASA, 1988). La buena vida van participar en el Tributo a Poch que es va fer a finals de l’any passat per celebrar el desè aniversari de la mort de Poch.

Viaje por países pequeños ha vingut acompanyat però de la trista notícia que Iranzu Valencia, veu del grup juntament amb Mikel Aguirre, els deixava. La resta sí continuaran i el proper mes d’abril treuran un nou disc. Estarà editat per El Volcán, una discogràfica molt jove, segell d’artistes tan dispars com Albert Pla, Aterciopelados, Lava lamps... i que té previst fitxar a Los Planetas, Fernando Alfaro y Los Alienistas i a Astrud. També està distribuïnt a Espanya el primer disc d’ Adanowsky (El Ídolo) i el segon de David Byrne & Brian Eno (Everything That Happens Will Happen Today).

+ Escoltar: Viaje por países pequeños
+ Pàgina web de La buena vida

[Postal © Col·lecció de J.C. Dindinaud]

2 comentaris:

La Abutrí de Getafe ha dit...

Si,si si,yo creo que parte de razón en esto tienen...Que quieres que te diga Toronto,yo visito mucho el país de Lliliput y cada vez me gustan menos las ciudades grandes y si encima no tienen panceta menos!!.

Besos absurdos de su Abutrí que le adora!!.

Julián Rodríguez ha dit...

Qué alegría me da usted, Sr Toronto, creyendo yo que LBV habían desaparecido ya del mapa