dissabte, 14 de març del 2009

The Nightmare Before Christmas 3D


No acabava d’arribar a Barcelona...
no va ser ni per Halloween ni per Nadal, però finalment sí, fa només un parell de setmanes i continua en cartell a un únic cinema de la ciutat, no sé fins quan. The Nigthmare Before Christmas de Tim Burton (1993), ara reestrenada en 3D, és una obra mestra del cinema d’animació i ha estat una alegria i un gran plaer poder tornar a veure-la en una pantalla gran, malgrat sigui en versió doblada al castellà i els efectes 3D resultin no afegir molta més espectacularitat a la que ja tenia la còpia normal.



Dirigida per Henry Selick (Coraline, la seva darrera pel·lícula, té prevista l’estrena a Espanya el proper 14 d’agost, visitin la pàgina web... quina bona pinta!) a partir de la història i dels personatges dibuixats per Tim Burton, Pesadilla antes de Navidad no seria el que és sense la preciosa banda sonora de Danny Elfman. Res de la pel·lícula ha perdut força amb el pas del temps. I parlant de temps, no puc evitar el bon record d’aquella nit d’estrena al XXVII Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges de 1994, sortint tots contents i emocionats del cinema El Retiro, fans per sempre més de Jack, Sally i Halloween Town:




+ Web oficial The Nigthmare Before Christmas 3D
+ Trailer 3D

3 comentaris:

Samedimanche ha dit...

Siiiiiiiiiiii...jo també hi era!!! Qué maco que va ser ( i mai oblidaré l'americana que es va posar en Jordi per la ocasió!! Quin moment pel pret-aà-porter! )...encara avui ens tenen robat el cor. I la cartera.

Toronto ha dit...

"I la cartera"...ara ja sembla que hem dit prou i més o menys estem tots curats de l'adicció al merchandising! Però es que es tan bonic tot!Crec que va ser veure aquella primera bola de neu que va arribar de NY... va fer molt mal!

Julián Rodríguez ha dit...

Yo soy reicidente. Estaba en El Retiro en el festival de sitges y he vuelto a verla ahora en 3D. Aunque el efecto 3D no sea de lo mejor, vale la pena por volver a verla en pantalla grande