diumenge, 27 de setembre del 2009

Jackie and the Cedrics

Jackie and the Cedrics

Sevillana japoné? Em diran que els bailaores flamencs Yoko Komatsubara i Shoji Kojima mai tindran el duende d’un gitano, que la salsa caliente del Japón de La Orquesta de la Luz mai tindrà la sabrosura o l’azúcar de la Fania All-Stars… però no em negaran que Jackie and the Cedrics claven lo seu: rock’n’roll dels 50’-60’ i surf, amb una actitud sobre l’escenari tan elegant com salvatge. El festival de R&B, punk i garage V Funtastic Drácula Carnival portarà la banda japonesa a Benidorm el proper 10 d’octubre, com un dels caps del cartell, juntament amb Gino Washington i Loli & The Chones, en la que s’anuncia com a única actuació al continent!

Mistery train (Imserso) a Benidorm, Let’s go!

Ku
[Foto: Guillermo Pérez-Villalta]

Els concerts del festival es faran a la discoteca Ku Disco Benidorm. La seva forma d’OVNI va captar l’atenció del pintor Guillermo Pérez-Villalta i aquesta foto forma part d’una sèrie de 60 fotografies d’edificis singulars, insòlits, que va retratar de viatge per tota la Costa del Sol als anys 70’. La Galería Estampa Ediciones les va editar fa dos anys en un llibre-capsa d’artista i es van exposant de manera itinerant per galeries i museus de tot el pais.

3 comentaris:

La Abutrí de Getafe ha dit...

Estas hecho una fiera ardillita!!.

Samedimanche ha dit...

Por el gran dios Tiki!!
Deberíamos ir pensando en ir...ya tenemos edad para ir a Benidorrrmmmm...

Toronto ha dit...

Samedi, una edat estupenda! L'Imserso podria pensar més en els avis que es resistiran a Paquito el chocolatero i a Los pajaritos! Si no sempre ens quedarà la 30a edició del Funtastic Drácula Carnival per coneixer Benidorm!Abutrí, una fiera viejuna seré!