dimarts, 19 de gener del 2010

The Montesas


La seva carta de presentació: Bé, alguns en diuen rockabilly, alguns en diuen beat, diuen alguns que és també soul o surf, però la millor manera de definir-ho és potser FRATROCK o simplement HULLY GULLY… Vostè està buscant passar una bona estona? Que vol fer el Shimmy? Vol beure a morro de l’ampolla i cridar? Vol perdre el control com un mico excitat i furiós? Vostè coneix el xuclet de les guitarres distorsionades? Llavors, ens atrapi en el pròxim concert més a prop seu... *

The Montesas & The Montesitas


Gràcies a El sótano de Radio 3, ara mateix el meu programa de ràdio preferit, he sabut d’Aloha from Alpha Centauri, el darrer disc de The Montesas. Editat per Rhythm Island en exclusiu vinil de tirada limitada, va acompanyat per la versió CD de regal y una portada sideral, pròpia de la imatge d’aquest grup marcià originari de Kassel, Alemanya. Perquè sí, no només tenen la Documenta a Kassel, també hi ha vida extraterrestre! Sis noves cançons, inclosa la versió de Das model de Kraftwerk, que només tocaven en els directes. En el seu MySpace es pot escoltar Space walk i, a més, un tast de la discografía sencera en un bonic jukebox amb fotos de les 5 portades.

+ Web oficial: http://www.montesas.de/


[Audio: The Montesas: Have a ball]

7 comentaris:

Anònim ha dit...

:-) ei, apa, molt be!

Insonrible ha dit...

Uhmm. Ni idea de The Montesas. Tienen buena pinta.
¿Sabrán que en Esplugues estaba la fábrica de la donde construían las motos Montesas y que el barrio se llama "la Montesa"?

Toronto ha dit...

ei, anònim.

Insonrible, sí, tot un descobriment! Més grups retrogalàctics! Si venen a tocar per aqui aprop... caldrà informar-los de la ruta montesa. Tot i que aquests alemanys... qui sap, potser de petits estiuejaven a Benidorm, Mallorca o Esplugues...

Troy McClure ha dit...

Cojonudos los Montesas. Tengo todos los discos y en mi opinion mejoran con cada entrega. En este EP, aunque sea de 6 temas solamente, incluyen una versión de Bo Diddley y otra de... Kraftwerk! Parece que cala en el circuito surf-beat instrumental la banda alemana, tras otra versión que han hecho Los Coronas en su último disco.

Volviendo a mis queridos Montesas: esta ultima entrega es instrumental (se puede escuchar en aquí), pero para aquellos que prefieran grabaciones con vocalista, les recomiendo el anterior, Rockers... Shakers, que además se editó en España en el sello de Barcelona El Toro Records.

Para aquellos que hablen alemán, una interesante crítica aquí. ¡Parece que en breve deberían editar disco nuevo!

Lo que me extraña es que en su gira española de este año vengan a Madrid y a... ¿Tomelloso? ¿Y el resto del país??? Cosas de promotores, me imagino.

Un saludo!

Toronto ha dit...

Hola Troy McClure, muchas gracias por su visita con tanta y tan buena información sobre The Montesas. A ver si amplian la gira, pero está claro que les gustan los sitios castizos. Pasaron hace años por Estepona y ahora toca Tomelloso! Saludos.

MARCEL BONTEMPI ha dit...

ei, potser algu del grup te arrels catalanes? ;-)
salutacions desde alemanya

Toronto ha dit...

Hola Marcel,
Doncs no ho sabia això de les teves arrels, quina sorpresa. Moltes gràcies per deixar el teu comentari, tot un honor per a mi, un admirador de la teva música i, ara també, dels teus dibuixos... que també desconeixia i es mereixeran ben aviat un post en aquest mateix blog. Salutacions des de l'Alt Empordà!