dimecres, 24 de febrer del 2010

Pony Bravo



Daniel Alonso

Fotomuntatges per a Pony Bravo

Està clar que no tots els sevillans han de ser graciosos per força, però els Pony Bravo són sevillans i van posar un títol molt graciós al seu primer disc: Si bajo de espalda no me da miedo y otras historias (El Rancho, 2008).

Pony Bravo demostren tenir també sentit de l’humor amb les seves cançons. Per les lletres i per la música, la veu, els cors i els arranjaments setenters amb regust a granja de l’Oest nordamericà o amb els aires flamencs i exòtics del més variat. En la frontera, que deia Kiko Veneno. Cançons servides amb molta solvència i que descol·loquen… per a bé, molt bé.
Però tornant a la gràcia sevillana o interplanetària, el ple se l’emporta tot el disseny d’art de la banda. Va signat per Daniel Alonso (el cantant i teclats del grup) i ha fet un grapat de fotomuntatges delirants. Alguns protagonitzats per Curro (la mascota de l’Expo de Sevilla 92) en llocs i situacions on perilla la seva integritat física… Als pòsters pels concerts i les caràtules de singles apareixen Sant Michael Jackson, Chiquito de la Calzada, Sara Montiel, polítics, militars i altres monstres… Per a l'L.P., la imatge triada va ser la de la Giralda enlairant-se com un cohet!


Daniel Alonso
Fotomuntatges per a Pony Bravo

El disc ja té uns anys, però no paren de tocar-lo en directe (la setmana passada van actuar al bar Heliogàbal i al CCCB de Barcelona), es pot descarregar sencer (i amb llicència Creative Commons) al MySpace o a la pàgina web oficial de Pony Bravo. Ole!

+ MySpace
+ El Rancho (pàgina web i segell discogràfic propi dels Pony Bravo)

[Totes les imatges: Flickr carteles Pony Bravo]

[Vist al blog: En Estéreo]

[Audio: Ponny Bravo: El guarda forestal]

2 comentaris:

Samedimanche ha dit...

Si, pero ¿porqué cantan como si los obligasen y no tuviesen ganas?

La Abutrí de Getafe ha dit...

Toronto...esto es muy fuerte...de verdad lo siento...pero es que con ese titulo de post me pensaba que era un post porno...qué quieres que te diga PONY BRAVO,suena a lo que suena...tripode de Figueres!.

Besos.