dijous, 19 de juliol del 2012

Calor de l'espai exterior





Problemes amb la calor? Res més refrescant que Problemas (o com cantar mentre menges un meló), video-clip per a la cançó que obre Reggalàctico (Liquidator, 2012), el quart i fins el moment darrer disc de Los Granadians del espacio exterior.

L'espai exterior bé podria ser el planeta Jamaica, el resultat de l'abducció: reggae i rocksteady.

Al capdavant dels sis granadians, el cantant Peter Parker (també podria passar per Peter Sellers), que en realitat es diu Pedro Poyatos i, a més de músic gal·làctic, és un excel·lent dibuixant, muralista i pintor:


Pedro Poyatos
Victor RCA
[Acrílic sobre fusta, 100 x 70 cm.]



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sobre la música no opino.: no en sé. Només controlo el "m'agrada" o no, apreciació totalment subjectible i mudable segons el dia.

Del Poyatos pintor, excel·lents les propostes arquitectòniques, que em recorden els shtetl jueus de l'est d'Europa.

Insonrible ha dit...

Pedro Poyatos, otra muestra más del carácter genuino de la gente de Graná. Cromismo y talento unidos. Gracias, Toronto, como siempre por seguir ilustrándome.

Insonrible ha dit...

Por cierto, el 15 de septiembre, sábado, actúan en el Apolo. Gambeatweekend. ¿Vamos?

Toronto ha dit...

Enric, si al final el m'agrada o no acaba sent el més important! Reconec que el reggae és molt repetitiu i de vegades pot acabar cansant. En Poyatos pintor en les seves pintures a mi m'ha rcordat a les arquitectures dels cartoons nord-americans dels anys 50,60, d' il·lustradors com Jim Flora i companyia.

Insonrible, Granada está llena de lindas mujeres de sangre y de sol... eso lo dice todo. Hay que registar lo del Cromismo! Me encantará venir en septiembre para verlos... con este ya van dos eh!