dissabte, 1 d’agost del 2015

Vacances a Mart


Bruce Gilden
Man sleeping with mouth open. Coney Island. NYC.
(1977)


Agost del 2005
ELS VELLS

Era ben lògic que, finalment, els vells també arribessin a Mart, seguint el camí dels peoners, dels sofisticats aromàtics, dels viatgers professionals i dels conferenciants romàntics a la recerca de noves deus d'inspiració.

Així va ser com tots els vells eixuts, els que espeternegaven, els que es passaven l'estona escoltant-se el cor, prenent-se el pols i tractant d'encertar cullerades de xarop a les seves pròpies boques torçades, els que cada novembre agafaven l'autocar cap a Califòrnia i cada abril el transatlàntic cap a Itàlia – en tercera classe -, totes aquestes figues seques, totes aquestes mòmies, van arribar finalment a Mart...

Ray Bradbury. Les cròniques marcianes.
Traducció de Quim Monzó. Barcelona: Proa, 2000.
ISBN: 84-8437-017-8,
pàg. 212.


Bruce Gilden
 
Women on the beach with her hands on her hips. Coney Island. NYC.
 
(1977)

BONES VACANCES D'ESTIU!

[Fotos:
Magnum]

+Bruce Gilden


[TorontoTV: Jessica Lange: Life on Mars]


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tinguéssim un Coney Island a prop estaria desitjant que m'arribés la jubilació ben aviat per anar a fer cua a l'Imserso. Quin deu ser el nostre Mart particular. Des que van desmuntar les atraccions de Montjuïc hem perdut una gran oportunitat, però encara estem a temps de muntar un parc d'atraccions al Fòrum.

Però ben vist, les vacances tenen molt de marcianes. Bon estiu!

Toronto ha dit...

Jajajajaja! Doncs seria genial un parc d'atraccions al Fòrum, a on poder-hi organitzar, una dècada després, un nou fòrum de les cultures freaks.
Molt bon estiu Enric!